lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kartan luku vaikeuksia.

Nyt tämä tyttö myöntää että on aivan hukassa? Mulle annettiin kartta elämästä jota muka on helppo lukea, paskat! Navigointi ei onnistu ja pohjainen ja etelä on ihan sekaisin. Idästä en edes tiedä ja lännestä en ole kuullutkaan.
Miksi koulussa ei kerrottu että eläminen on vaikeaa? Kyllä ne osasi joka vuosi seksuaalivalistusta pitää asioista jonka jokainen oli siinä vaiheessa kysynyt vanhemmilta kavereilta tai tutkinut netistä. Olisivat viimeisen 9. luokan valistuksen jättäneet väliin ja kertoneet siinä mitä elämältä odottaa. Eiiiii, vittu kun se pitää itse kokea. Pitää saada itsensä hermoromahduksen partaalle jotta oppii.
No minkäs teet. Virheistä oppii? kai? Mitä sitten jos ei opi? Einsteinin mukaan 
"Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia.". Olenko hullu? Haikailen EX perään, haluan hänet. En tiedä mitä tehdä. Tiedän että jos EX kanssa aloitamme suhteen taas lopputulos saattaa olla sama. Saattaa se olla sitä ihanaa pusipusihalihali aikaa aluksi, mutta mitä jos mikään ei muutu ja kaikki sama paska alkaa alusta?
Joo, olen taas erehtynyt nukkumaan hänen vieressä, panemaan häntä, olemaan hänen kanssa. Järki huutaa kokoajan lopeta, mutta sydän ohjaa tekemään näin.
Pitäisi varmasti herra X kanssa puhua tästä, mutta en tiedä miten.. En tiedä mitä sanoa. "öö.. joo.. sori että tuhlasin sun aikaa ja sun tunteita mutta haluankin EX takaisin." Tylyä..
"Vain toisten vuoksi eletty elämä on elämisen arvoinen."
Niin.. Mutta mitä jos ei tiedä kenen vuoksi haluaa elää? Tai tietää, mutta ei tiedä.. Sekavaa.

Ajatus ei enää pysy tarpeeksi kasassa. Pahoittelen että viimeiset pari kirjoitusta on jäännyt lyhyeksi. Mutta niin, 10000 ja 1 ajatusta pyörii päässä mutta en saa selvää yhdestäkään.

Päivän biisi
Rikkisuudeltu

Rakkaudella Hate My Ass



2 kommenttia:

  1. Kyllä ne jotenkin selvisi erittäin helpostikin; elän päivä kerrallaan enkä mieti mitä teen / seurauksia. :D

    VastaaPoista