tiistai 15. huhtikuuta 2014

Lievää flippaamista?

Aah, aurinko pilkottaa pilvien takaa ja musiikki soi. Näin vaihtelevana päivänä tämä tyttö rupesi mietiskelemään erittäinkin filosofisia asioita... (kyllä olen tullut hulluksi, kiitos kysymästä)
Kuten mainitsin sää siis vaihtelee täällä uskomatonta tahtia, 15min sitten satoi ja nyt aurinkopaistaa. Sään vaihtelusta mieleeni juolahti kysymys; Miksi ihmisen mieli vaihtelee, ja varsinkin naisen mielihalut. Mikä saa meidät haluamaan jotakin todella paljon, ja yht'äkkiä kyllästymään siihen nopeammin kuin kerkeää haluja ilmaista? Joo, tiedän hormoniit, mutta nyt ei ole kyse siitä.
Mikä yleensäkin saa ihmisen haluamaan jotakin? Mikä saa ihmisen rakastumaan?Jos ajattelen itseäni voin sanoa että olen oikeasti pahimmasta päästä. Saatan haluta jotakin ihmistä kuolettavan paljon sitten kun olen häntä käynnyt kerran panemassa halut lentävät käytetyn kortsun mukana roskiin. Jos mukana on tunteita sekoan, oikeasti siis sekoan. Olen ihmisenä niin säälittävä että rakastun aina siihen "renttuun" josta ei seuraa kuin harmia. Se on huomattu jo useaan otteeseen. 


Nyt kun olen sinkkuna mieleni vahtelee kahta kauheammin. Ihastus herra X ja sinkkuelämän tasapainottelu on mahdotonta.
Sinä kauniina päivänä kun sinkuksi itseni tokaisin päätin että tulen nussimaan kaikkea mikä liikkuu, naisia ja miehiä, pareja ja sinkkuja. Ajattelin että elän nyt hetken itselleni enkä anna tunteiden tulla tielle. Miten kävikään?
Kokoajan harkitsen herra X kanssa yhteydenpidon lopettamista mutta minussa ei ole siihen tarpeeksi munaa.. On niin ihanaa pitkästä aikaa olla ihastunut toiseen, ja tietää että toinen on minuun. Mutta haluan silti panna kaikkea. Enkö voisi saada molempia? Eikö olisi hienoa jos jatkaisin herra X kanssa kaikkea normaalisti ja täällä pienessä tuppukylässä hankkisin itselleni Lutkan maineen? Tupakkaa palaa nyt enemmän kuin hetkeen, kahvia juon sata litraa päivässä ja mieleni tekee kepposia minulle minkä kerkeää.

Tiedänkö edes itse mitä enää haluan? 
Tämän tytön pienet aivot räjähtävät kohta. En halua ja haluan. Haluan todella paljon! Eikun hä?
Nyt vetäydyn miettimään asioita, alkaa tämä kirjoittelu menemään sekavaksi.

Niin ja tietenkin päivän biisi! (jälleen rumpujen pärinää)
Lähetyssaarnaaja 


Rakkaudella Hate My Ass

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti