torstai 17. huhtikuuta 2014

Herra Y?

Mukavaa aamupäivää kaikille! Täällä ainakin on mukavat fiilikset! Tänään lähtö Herra X katsomaan (lue: nussimaan). Nyt paniikissa täällä pakkailen reissua varten, vittu olen surkea pakkaamisessa. :D
Musiikki soi ja maha on täyteen perhosia. Ihana fiilis! Vielä kun aurinkopaistaisi niin olisi mahtavuutta, mutta se olisi jo liikaa pyydetty. 

KESÄÄÄÄÄÄ! <3


Eilen baarissa istuessani tapasin mukavankin herras miehen, nimettäköön hän Herra Y:ksi. Herra Y, noin 180cm pitkä tatuoitu raksaäijä, hmm kelpaa. Mukava, hauska ja ennen kaikkea seksikäs. Ja uskokaa tai älkää NAAPURI! Mieleeni juolahti 100 ja 1 asiaa miten voin tätä naapuria hyödyntää. ;) Olen pitkään ja halunnut saada kaksi hyllyä seinälle mutta en omista porakonetta (voi perustella sen sillä että olen nainen). Nyt olisi Herra Y joka voisi hyllyt seinille pistää! Jee!!

Herra Y on pleijeri (<- suomen englantia) ja tiedän kyseisen ihmisen kyllä, en ole vain koskaan hänen kanssaan jutellut. Nyt eilen juttelimme monta tuntia kaikesta ja pakko myöntää, ymmärrän kyllä miten hän naisia saa. Hyvä juttumies, ei siinä mutta huomasi kyllä mitä hän yrittää.. Pakko myöntää että oli ihan mukavaa kun joku pitkästä aikaa flirttaili. :) Täällä tuppukylässä kukaan ei uskalla tehdä minkään näköistä alotetta jos seksiä haluaa. Sitten aina illan päätteeksi tulee viestiä jossakin naamakirjassa. Plää, mukavampaa se on kasvotusten flirttailla! Tuli pakit tai ei. 
Osaa se olla vaikeeta. :)

Mutta nyt tämä tyttö jatkaa paniikki pakkailua ja lähtee reissuun! :)

niin päivän biisi? 

Rakkaudella Hate My Ass

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti