maanantai 14. huhtikuuta 2014

Hello my name is....

Näin alkuun minusta jotenkin tuntuu siltä että minun pitäisi kertoa sinulle joka tätä nyt luet jotakin itsestäni. Olen siis perusterve nuori naisen alku. Ikää kertynyt vasta 20vuotta, ja seksikokemuksiakin sitämyöten omasta mielestä vähän. Pituutta on 177cm ja painoa reilut 48kg eli sopusuhtainen nainen. Tummat suht pitkät hiukset ja mustanpuhuva rocktyyli. Noniin, eikös helpottanut kun nyt tiedät minkä näköinen täällä kirjoittelee. :)
Luonteeltani olen erittäin äkkipikainen ja hieman tuittupää. Seksuaalisesti pidän kaikesta uudesta, uutuuden huumasta. Ja myöskin kiinnijäämisen riski on erittäin viehättävä. Alistava seksi on myös erittäinkin paljon mieleeni, tietenkin siis itse haluan olla subi (alistettu) enkä niinkään domina (alistaja) . Seksilelut, pukeutuminen ja kaikki mitä en ole ennen kokeillut on ihanaa, elän siis periaatteella "kaikkea pitää kokeilla paitsi omaa mummoaan", huomaakohan sitä mistään? Noniin näillä mennään, blogin myötä tulet kuulemaan enemmän. 


Kevät.. Mikä ihana tekosyy erota ja pistää koko elämä risaiseksi. Niin tämä tyttö päätti tehdä. Vajaan 3 vuoden suhde saatettu päätökseen ja nyt alkaa sitten ihana sinkkuelämä. JA PASKAT!
Mitään ihanaa tästä en ole vielä löytänyt. Aurinkoisenapäivänä lenkkeillessä näen vain pareja( tai rakastavaisia) jotka kulkevat käsikädessä hymy korvissa asti. Jokaisen hymyn takana maailman ihanin asia, orgasmi/laukeaminen/tuleminen/saaminen/paneminen/ mistä kukin nyt pitääkään. Tämäkös minua vituttaa, tahdon nussia, panna, jyystää, sekstata, rakastella, kaikkea! Itse tuskissani puutteessa vain hölkkään ja katselen tätä ihanuutta. Jos tässä jopa itselläkin kävisi flaksi loppuviikosta ja saisin munaa. Jääköön nähtäväksi ;)

Tosin sinkkuna tässä on oltu jo jonkin ainaa, mutta pointti on sama. Suomea on reissattu, kännipäissään hilluttu, alastonsuomeen tehty profiili ja mitä kaikkea muuta mukavaa. Ihmisiä on tavattu ja yhtä jopa pantu, hieman outoa että vain yhtä mutta tilanne on tämä ja sille ei mitään voi. Kutsunnoissakin jopa kävin ja tuomiota nyt keväisenä päivä odottelen.

Tosissaan niinkuin mainitsin loppuviikosta saattaisi flaksi käydä kun taas lähden reissaamaan. Tai siis ei saattaisi vaan käy, jo kertaalleen nähty äijä nimettäköön herra X majoittaa minut taas ihanasti kämppäänsä jotta pääsisimme nussimaan. Ehkä jopa hieman reissaamaan kahdestaan american car showhun, katselemaan autoja(Lue: naisia jotka kiehnaavat autojen ympärillä). Jännä nähdä, pyrin ottamaan koneen mukaan reissulle ja ainakin junassa kirjoittelemaan. Tulette tietämään kaiken elämästäni. :D 

Näillä mennään. Palaillaan asiaan taas tässä hetken päästä.
rakkaudella Hate My Ass

1 kommentti:

  1. kiitos jakamisesta, oikein mukavaa luettavaa. nyt kun vielä tietäisi miten AS:stä löytäisi visuaalista lisää tekstien jatkeeksi... :P

    VastaaPoista