keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Tahtoakko vai eikö tahtoa?


Jokainen meistä on varmasti joskus fantasioinnut kimpoista, ainakin jollakin tasolla. Itse ainakin voin myöntää että olen. Tosin fantasiani on ollut sitten ihan kaikkea muuta kuin rento ja rauhallinen. Kuten olen jo sanonut ennenkin (kai) pidän rajuista ottaista. Pelkästään jo tukistaminen, kuristaminen ja alistaminen yleensäkkin saa minut aivan hulluksi ja kiimaiseksi. Itse se kipu ei ole minulle se juttu vaan se että mies ottaa minut, siis oikeasti ottaa. Seinää vasten, takaapäin, rajusti, päättäväisesti.. Mutta joo niin siis asiaan!

 Niin niistä kimpoista siis joo kerran jopa hieman sekavassa olotilassa olen päässyt kimppoja kokeilemaan, tosin normaalilla menolla ja vähän enemmänkin kuin vähän humalassa. 
Nyt sitten tarjoutui mahdollisuus niihin. Mukavan äijän ja tämän paremman puoliskon kanssa eli 2n+1m kokoonpanolla. Kyllä olen erittäin kokeilunhaluinen ja eihän siinä mitään kummallista ole, se on vain seksiä missä nyt sattuu olemaan vähän enemmän populaa. Mutta miksi nytten joudun harkitsemaan? Miksi juuri nyt rupean jänistämään?
ONKO MINUSTA TULOSSA VANHA?! Njoo, olen varattu se tietenkin estää paljon. Mutta jos en olisi tuskin uskaltaisin..
Siis miksi pelkään? olisin paniikissa jos sen tekisin täysin tuntemattomien kanssa toisella paikkakunnalla mutta en tee? Joo menneisyyteni ja elämäni huomioon ottaen olenko jo uhmannut tarpeeksi kohtaloa ja nytten en enää uskalla?
Sitten tämän yön väsynyttä pähkäilyä.
Miten sinkut päätyvät joihinkin kimppoihin saatika orgioihin? Siis en vaan ymmärrä, ei voi mennä niinkuin redtube sen esittää: porukka ryyppää, alkaa pussailemaan ja yht'äkkiä kaikki panee tai kaksi ihmistä panee kolmas yllättää ne ja liittyy seuraan. Cmoon se olisi jo liian klisee jos niin oikeasti tapahtuisi? 


Itse päädyin kimppoihin osittain läpällä. Tuttava pariskuntani halusi että joku katsoisi kun he panevat, mutta se päätyikin kuitenkin siihen että minä päädyin siihen mukaan.
Mutta mikä siinä viehättää? Miten se on niin yleinen fantasia?
Jos jotenkin evoluution kannalta sitä ajattelee niin siinähän mies voi hedelmöittää useamman naisen siis periaatteessa. Mutta oikeasti mikä siinä niin viehättää..
Eikö ihmisille vain riitä mikään. Aina pitää vain saada lisää.
Mutta entäs roomalaiset orgiat? Joka reikään tuupataan jotakin ja ihan kaikilla?
Miten se on saanut alkunsa?
Huoh, nyt on liikaa seksi mielessä.

Tähän on hyvä lopettaa tämän yön pähkäilyt ja mennä nukkumaan.

Rakkaudella HateMyAss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti