maanantai 14. heinäkuuta 2014

The luku

Noniin, eli nyt siirrytäänkin hyvin yleisen pohdinnan pariin. Mikä tekee naisesta lutkan?

Muutama viikko sitten kuuntelin töissä jotakin radio-ohjelmaa missä keskusteltiin sanasta lutka, ja mielipiteistä itsessään sitä sanaa kohtaan.

 Minulle itselle sana lutka ei ole loukkaava, jos ajatellaan naista jolla on monta seksikumppania ja häntä sen perusteella sanotaan lutkaksi miksi hävetä? Nykyään se että nainen on pannut monen miehen, naisen tai molempien kanssa se kertoo yleensä siitä että nainen on hyvännäköinen. Mitä nuorempaan ikäluokkaan mennään sitä enemmän miehet haluavat myös hyvännäköisen panon ns. "Barbin" eli pelkkä reikä itsessään ei enää riitä. 
Toki jokaisella meistä varmasti on vähintään se yksi pano jota kadumme esim. tämän ulkonäön takia. Mutta jos 20 panosta yksi on "ruma" niin keskiarvo on aika hyvä.. 
Joten mikä on muuttunut?

Njoo, seksi ei ole enää niin suuri tabu kuin ennen ja sen kyllä huomaa. Ihmisten varsinkin naisten seksikumppanien määrä on noussut ja varmasti jatkaa nousemista. 70-luvulla naisten keskimääräinen the luku oli 2,6 mutta vuonna 2007 luku oli 12.
Jos itse ajattelen omaa lukuani niin en tunne häpeää, mutten myöskään ylpeyttä se on vain luku, pelkkiä panoja ei muuta. Toki tiedän että jos keskimääräinen luku on 12 niin olen aika "lutka" kun ajatellaan ikääni, mutta mitä sitten?

Oudointa tässä kuitenkin on miesten asenne naisten the lukuun. Yhä edelleen jos naisella on paljon panoja miehet paneksuvat sitä, ja ovat sitä mieltä että nainen "antaa persettä kaikille", mutta onko se niin? Ja vaikka olisi niin mitä sitten?
Itse ainakin olen pannut lähes aina hyvän näköisiä miehiä, joita ulkonäön perusteella voisin panna uudestaankin ( luonne on sitten aivan eri asia).
Naisella kumminkin yleensäottaen on tiukemmat kriteerit kaatojen suhteen kuin miehillä. Ja nuorilla äijillä on nykyään aika korkeat kriteerit niin ajatelkaa millaiset naisten kriteerit ovat...

Mutta jos mies panee useaa niin se on fine, ei haittaa. 
Otetaanpas esimerkki, Ex.
Ex on pannut aika useaa naista kyllä, tosin sen verran ikää onkin että luku on aika ok. Olisiko ollut 26? No sitten minä, minun lukuni on 10. Jos otetaan huomioon että meillä on ikäeroa about 15 vuotta niin minun lukuni ei ole edes paha. Ja minun puolestani se saisikin nousta, ei haittaisi. ( edelleen kokeilunhaluinen ja uutuuden huumasta kiinnostunut nainen täällä kirjoittelee)
Ja olen aika varma että Ex hieman kauhistelee lukuani vaikkei sitä myönnäkkään.
Miksi hän sitä kauhistelee, en tiedä.
Ja jos te sitä kauhistelette (epäilen kyllä suuresti) niin se on fine, jos pidätte minua lutkana niin okei? Järkytykseksenne sitten voin kertoa että lukuni tulee kasvamaan. Toivotaan että 30-vuotiaana lukuni on ainakin yli 30. Silloin olisin varmasti oppinut paljon uutta ja kokenut jonkun verran. Siis jos suoraan puhutaan olis cool jos luku yltäisi sataan mutta sitä kyllä epäilen. xD

Huoh tähän sekavaan pähkäilyyn on hyvä lopettaa.

Kauniita unia rakkaani, minä jatkan yökköilyä.

Rakkaudella Hate My Ass

1 kommentti:

  1. Ei niillä määrillä ole MITÄÄN merkitystä.Matkan varrella niitä kertyy joillekin enemmän,toisille vähemmän, yleensä nuorempana enemmän ja jos/kun vakiintuu,niin yleensä jatkossa vähemmän ;-)
    Aika tulee Sinullekin opettamaan että laatu korvaa määrän; enkä tarkoita nyt partnerien ulkonäköä,en.

    VastaaPoista